A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

Női táskák tavaszra a napsütés jegyében

2021. 05. 07. 10:35:36
Női táskák tavaszra a napsütés jegyében

Ha olyan táskát keresünk, mely minden évszakban és minden alkalomra jolly joker, általában egy fekete modellre esik a választásunk, hisz ezzel sosem foghatunk mellé. De ha beköszönt a tavasz és ragyog a nap, mégis a világos színek felé kezd húzni a szívünk. Ha te is így érzel, olvasd el cikkünket, melyben a legszebb világos női táskákat mutatjuk be.

Virágos női hátizsák

Elegancia és kényelem minden nap – ez a két legfőbb jellemzője ennek a fehér alapszínű virágos női divat hátizsáknak, mely egyenesen Portugáliából utazott hozzánk.

Tavaszi kollekciónk egyik legkülönlegesebb és legszebb darabja, melyet habozás nélkül mi is a hátunkra kapnánk. Nem igazán tudunk elképzelni olyan alkalmat, amire ez a női hátitáska ne lenne tökéletes választás.

Nemcsak tárcád és neszesszered fér bele: ha kell, még egy 10,2”-os tabletet is beletehetsz.

Virágos-női-hátizsák-fehér-pakkolj-hu

 

Bőrhatású bézs shopper táska

A bézs az egyik legjobban kihasználható színárnyalat, mely minden korosztály ruhatárában teljes joggal helyet kaphat, főleg tavasszal és nyáron.

Ha te is sok holmit viszel magaddal – és néha még többel érsz haza, mint amennyivel elindultál -, akkor ez a bőr hatású shopper táska lesz a legjobb társad.

Óriási előnye, hogy még A4-es méretű dokumentumokat is gyűrődés nélkül tudsz beletenni, sőt, egy kis kivehető neszesszer is lapul benne.

Bézs-shopper-táska-pakkolj-hu

 

Női divat hátizsák bézs színben

Ha az egyszerű, de nagyszerű táskákra esküszöl, biztosan tetszeni fog ez a világos női hátizsák, mely az egyik legjobb női táska hétköznapra tavasszal és nyáron.
 

Pakold meg gyorsan és már indulhatsz is! Virágos testvéréhez hasonlóan ő is befogad egy 10,2” –os tabletet.

Női-divat-hátizsák-bézs-pakkolj-hu

 

Tavaszi táska kollekciónk természetesen nem csak négy darabból áll. Szemezgess női táskáink, hátizsákjaink között és találd meg azt, amelyik épp rád várt.

Mutasd meg ismerőseidnek, milyen hasznos cikket találtál, oszd meg velük is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat