A személyre szabott élményért kérjük, engedélyezd sütijeink használatát!
hu

Tippek

Önbizalom növelése egy táskával? Meglepő, de lehetséges!

2024. 03. 08. 09:22:47

Az önbizalom kulcsfontosságú érzés mindannyiunk számára. Az a jó, ha nincs belőle túl sok, de a túl kevés is gondot okozhat. Nőként főleg ez utóbbival szoktunk szembesülni, pedig az önbizalomhiány rányomja bélyegét egész életünkre. De gondoltad volna, hogy akár egy táska is képes lehet pozitívan hatni rá? Ebben a cikkben felfedjük, hogyan segítheti elő önbizalmad növelését a tökéletes táska.

Táskaválasztási kisokos, hogy Te is jól dönts

2024. 02. 02. 12:33:00

A legjobb női táska kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. Több szempontot érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, hisz egy táska nemcsak arra szolgál, hogy telepakold szükséges holmikkal. 

De hogyan lehetsz biztos abban, hogy a neked megfelelő darabot találtad meg? Most eláruljuk, mire figyelj vásárlás előtt, hogy választottadban csak örömed teljen.

7 gyönyörű női hátizsák, szalmatáska és oldaltáska, hogy jól induljon a nyár

2022. 05. 11. 15:41:13

Májusra már azok is a szekrény mélyére tessékelik sötét színű táskájukat, akik a minden alkalomra tökéletes fekete vagy sötétkék színű hátizsákokat, kézitáskákat részesítik előnyben. Ha számodra is eljött a perc, hogy lecseréld sötét színű táskádat egy vidám, könnyed és nyárias női hátizsákra, oldaltáskára vagy szalmatáskára, de még nem találtad meg új kedvencedet, olvasd el ajánlónkat!  

Bio-Kunyhó, a tudatos és egészséges életmódot követők webáruháza

2022. 03. 25. 19:16:34

Ha fontos számodra az egészségtudatos életmód, biztosan elkötelezett vagy amellett, hogy egész családod csak a legjobb minőségű, válogatott biokozmetikumokat használja. Ha úgy érzed, elvesztél a sok, egyformának tűnő webáruház kínálatában, és nem tudod, ki a leginkább megbízható, most segítünk. Ismerd meg a Bio-Kunyhó Webáruházat!

A legjobb táska tárolási ötletek, hogy megelőzd a káoszt

2021. 07. 28. 14:52:59

Képzeld el a következőt: reggel kitárod a gardróbod ajtaját, hogy pikk – pakk kikapd belőle kedvenc táskádat. Ám az első pillantásra látod, hogy a kiszemelt példány megszerzése korántsem lesz egyszerű művelet. Egymás hegyén – hátán tornyosulnak a kézitáskák, shopperek, crossbody-k, a fejben kiválasztott darab viszont a kupac legalján nyomorog, elérhetetlenül. Te pedig a hajadat téped, mert késésben vagy. Ismerős a helyzet?

Vigyázz, kész, restart! Különleges női táskák az újranyitáshoz

2021. 05. 23. 14:13:26

Eljött a pillanat, amire hónapok óta vártunk: végre feloldották a koronavírus – járvány miatt meghozott korlátozásokat, kinyílt a világ. Ismét mehetünk rendezvényekre, teljes gőzzel belevethetjük magunkat a hétköznapok pörgésébe, a munka világába.

A legőrültebb táskák április elsejére

2021. 03. 31. 11:49:17

Április elseje más néven a "bolondok napja", amikor szinte kötelező előhozakodni valami őrültséggel. Mi sem hagytuk ki ezt az alkalmat, és csokorba kötöttük az interneten fellelhető legőrültebb táskákat. Fogyaszd egészséggel a sok finomságot!

Te szoktad fertőtleníteni a táskád? Így csináld!

2021. 02. 24. 10:35:18

Lassan egy éve, hogy betette lábát az életünkbe a covid-19, melynek köszönhetően a higiénia fontossága az egekbe szökött. Felmosunk, fertőtlenítünk, a ruháinkat azonnal mossuk, ha zsúfolt helyen tartózkodtunk. De a táskánkat mindig elfelejtjük megtisztítani. Most elmondjuk, miért fontos ez, és hogy hogyan csináld!

Védd a környezetet, vásárolj online!

2021. 02. 05. 09:35:44

Az e-kereskedelem kevésbé terheli környezetünket, mint a hagyományos vásárlás - ezt a meglepő megállapítást tette közzé a Prologis Research néhány héttel ezelőtt. És hogy miért lehet ez igaz? Rövid cikkünkből máris megtudod!

Meguntad a régi táskád? Adományozd el ezeken a helyeken

2021. 02. 01. 16:57:00

Közeleg a tavasz, amikor mindannyian szélesre tárjuk a gardróbszekrény ajtaját, és átválogatjuk a ruhatárunkat. Leltárt készítünk az övekről, cipőkről, és persze a táskáinkról is. Akármennyire is ragaszkodunk egy régi kedvenc darabhoz, eljöhet a pillanat, amikor úgy érezzük, már nem szívesen viselnénk, habár remek állapotban van. Ilyenkor a legjobb ötlet, ha továbbadjuk, eladományozzuk a megunt női táskát. Összeállításunkban tippeket adunk arra, hová viheted el a sajátodat, ahol szívesen fogadják majd.