A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu
Sweet Candy óriás sál - Sárga, öltöző
6.990 Ft

Sweet Candy óriás sál - Sárga, öltöző

6.990 Ft
Gyártó: Sweet Candy
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Sweet Candy óriás sál - Sárga, öltöző

A spanyol márka varázslatos kiegészítői között már óriási kendőket is találsz, melyek kitűnően feldobják őszi-téli-tavaszi öltözékeidet.

A selymes tapintású és fényű, nagyméretű sálba jól beburkolózhatsz hűvösebb időben, hangsúlyos, nagy mintái, élénk színei pedig jókedvre derítenek borúsabb napokon is.

A Sweet Candy sál mintája és színei

A Sárga, öltöző fantázianevű mintát már ismerheted a narancssárga pénztárcákról, melyen a Sweet Candy művésznője épp fellépőruháját igazgatja egy ovális tükörben.  

A kendő mindkét oldala más színvilágot és mintázatot kapott, így teljesen más öltözéket tudsz varázsolni magadnak attól függően, melyik oldalát teszed kívülre.

Ha élénk színekre, feltűnő mintákra vágysz, válaszd a kendő hátoldalát! Itt méhsejt alakú sormintával találkozhatsz, melyet színpompás, kaleidoszkópra emlékeztető minták töltenek ki. 

Ha olyan öltözéket választottál, melyhez jobban illenek a visszafogottabb árnyalatok, csak fordítsd meg a sálat. Itt vár rád a Sweet Candy kis hősnőjét ábrázoló kép, melyet a halványsárga, illetve a homokszín árnyalatai uralnak.

A sál paraméterei

Méretei: 180 cm hosszú, 68 cm széles

Anyaga: 100% szintetikus

Kendők, sálak teljes kínálatát IDE KATTINTVA találod. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Vélemények gyűjtési és megjelenítési alapelvei

Webáruházunkban kizárólag olyan fogyasztói értékelések találhatóak, amelyeket a terméket használó vagy azt megvásárló fogyasztók küldtek be.

További részletek a fogyasztói értékelésekre vonatkozó alapelveinkről:
https://www.pakkolj.hu/a-fogyasztoi-ertekelesek-gyujtesenek-megjelenitesenek-alapelvei-116