A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Pakkolj,hu táska webáruházban!


Azért hoztuk létre 2020-ban családi vállalkozásként ezt a webshopot, mert szerettünk volna kézen fogni Téged, és átvezetni a mindenhol kapható (tucat)táskák világából egy olyan helyre, ahol különleges dolgok között válogathatsz.

Miért elégednél meg egy funkcióját ugyan betöltő. de fantáziátlan táskával, amikor választhatsz valami színeset, mintásat. Olyat, ami hozzátesz valami pluszt a hétköznapjaidhoz, amit örömmel használsz, és büszkén mutatod meg másoknak is. 

Belőled is csak egy van az egész világon, miért viselnél hát kommersz darabokat?


Fontosnak tartjuk, hogy tudd, miért érdemes tőlünk rendelned.

  • Raktárról szállítunk, Magyarország területén belül 3 munkanap alatt általában meg is kapod a csomagod. 

  • Csomagodat kérheted házhozszállítással, csomagpontra vagy csomagautomatába, a számla kiegyenlítéséhez pedig lehetőséged van előrefizetésre és utánvétre is. Azt válaszd, ami számodra a legkényelmesebb.

  • Kínálatunkat igyekszünk a kitűnő ár - érték arányt szem előtt tartva összeválogatni. Azt szeretnénk, hogy valódi minőséget és valami egyedibbet kapj tőlünk. 

  • Személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk - vagyis nem egy telefonos menürendszert kell végignyomkodnod, vagy chatbottal birkóznod -  melynek köszönhetően munkatársaink 24 órán belül érdemi segítséget nyújtanak pontosan a te problémáddal kapcsolatban, bármilyen kérdéssel is fordulsz hozzánk.

  • Kiemelten kezeljük a vásárlói panaszokat, melyeket igyekszünk egy héten belül kivizsgálni, és minden esetben korrekt megoldást kínálunk rájuk. 

  • A termékfotók, videók, leírások mind valósághű, saját munkáink, melyeket a termékek alapos szemrevételezése után készítettünk el, nem internetes fotók alapján.  

  • Mivel kis cég vagyunk, nem egy multinacionális óriásvállalat, emlékszünk Rád és fontos vagy számunkra. Reméljük, ezt Te is értéknek találod. :)
     

Köszönjük, hogy itt vagy, és bízunk benne, hogy Te is megtalálod nálunk az álomtáskádat!