A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

Ovis hátizsákok nem csak az oviba

2020. 11. 11. 09:52:46 Pakkolj.hu
Ovis hátizsákok nem csak az oviba

Nemcsak az iskolásoknak, az ovisoknak is szükségük van egy kényelmes és praktikus hátizsákra, amelyben minden nap magukkal vihetik kedvenc macijukat, játékukat. Ám egy ovis hátizsákot nemcsak az oviban lehet használni. Lássuk, miért jó ötlet egy ovis hátizsák beszerzése! 

 

Mire jó egy ovis hátizsák?

Ha szeretnénk gyermekünk és a saját immunrendszerünket megerősíteni ebben a vírusos időszakban, nagyon fontos a szabad levegőn töltött idő. Nem kell nagy kirándulást tennünk az ország túlsó végébe, az is tökéletes megoldás, ha egy közeli parkba sétálunk el.

Kisgyerekek számára az is kalandszámba megy, ha a megszokottól eltérő utat választunk, miközben felfedezzük a környéket. 

Hosszabb sétákra mindig jó magunkkal vinni egy kis üveg vizet, gyümölcslevet és néhány falat nassolni valót, melyet a gyerkőc elfogyaszthat.

Ezeket a finomságokat nyugodtan viheti ő maga az ovis hátizsákjában, melynek mérete és súlya épp ideális egy kisgyerek számára, az ilyen jellegű "csomagok" szállításához. Sőt, még a gyerek szájmaszkokat is betehetjük.

Arról nem is beszélve, hogy a kicsik mindig szeretnének nagyobbak, önállóbbak lenni, s ha van iskolás testvérük, barátjuk, ez az igény még fokozottabb.

Nagy örömet szerezhetünk hát nekik egy saját hátizsákkal, melyet ugyanolyan büszkén viselhetnek, mint az iskolások a saját táskájukat.
 

lol_surprise_unikornis_ovis_hatizsak_pakkolj_hu

A legjobb ovis hátizsákok lányoknak

Minden óvodás kislánynak van kedvenc hercegnője, aranyos kisállat figurája, amelynek képét legszívesebben mindenhová kiakasztgatná, hordaná.

Nem lehet eleget beszerezni a rajongott mesefigurás ruhákból, cipőkből, hajcsatokból, s ugyanez igaz egy mesefigurás ovis hátizsákra is.

Mit szólnál például egy görkorizó Peppa malacos hátizsákhoz?

peppa_malac_gorkorival_ovis_hatizsak_pakkolj_hu

A legjobb ovis hátizsákok fiúknak

Ha egy kisfiú megtalálja kedvenc hősét, elkötelezett rajongója lesz, s ez egész óvodás évei alatt így is maradhat. Gyermeked legszívesebben éjjel - nappal legózna? S az sem hagyja hidegen, hogy vajon Batman legyőzi-e a gonoszokat Gotham City-ben? Ha ráismertél saját kisfiadra, lepd meg egy LEGO Batman ovis hátizsákkal, melyben büszkén feszíthet, bármerre is jártok.

Ovis-hátizsák-LEGO-Batman-pakkolj-hu

Azok a kisfiúk sem maradnak szuper ovis táska nélkül, akik inkább a Mancs őrjárat hős kutyusait szeretitek elkísérni legújabb bevetéseikre Kaland-öbölben. Nekik ajánljuk Mancs őrjáratos ovis hátizsákunkat, hogy számára is minden napa kaland legyen.
 

mancs_orjarat_ovis_hatizsak_skye_chase_marshall_pakkolj_hu

 

Reméljük, sikerült meggyőznünk téged is, hogy érdemes saját hátizsákkal megajándékozni óvodás gyerkőcödet, melyet minden nap használni tud.

Nézd meg ovis táskáink választékát, kattints erre a linkre.

(Borítókép: unsplash)

Tartalomhoz tartozó címkék: Életmód Fiúknak Lányoknak