Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében..
hu

Neked is lehet főúri táskagyűjteményed! Vásárolj Katalin hercegné kedvencei közül

2020. 12. 27. 17:41:58 Pakkolj.hu
Neked is lehet főúri táskagyűjteményed! Vásárolj Katalin hercegné kedvencei közül

Mióta Kate Middleton házasságot kötött Vilmos herceggel, óriási figyelem övezi minden megjelenését. Rajongói az első helyen említik Kate kitűnő ízlését és öltözködését, ruháit pedig sokan igyekeznek leutánozni.

Ha azt gondolnád, földi halandók elől hermetikusan elzárt szalonok mélyén készülnek Kate egyedi ruhái és táskái, meglepő hírrel szolgálhatunk: a hercegné is világszerte ismert, s a legkevésbé sem rejtőzködő tervezők kollekcióinak kedvelője. Igaz ez számtalan csodálatos táskájára is.

Most eláruljuk, mely tervezőktől vásárol Katalin, Cambridge hercegnéje. Ha akarod, te is követheted példáját! 


Borítéktáskák


Kate kezdetben főként borítéktáskákat hordott, melyek valóban elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. S ki lehetne elegánsabb, mint a brit uralkodócsalád tagja! 
 

blog-pakkolj-kate-middleton-clutch-bag


Kézitáskák

Az utóbbi időben Kate Middleton szívesen választ közepes méretű kézitáskákat, melyek ugyanolyan sikkesek, amellett, hogy praktikusabbak is. Ideálisak például, ha Kate shoppingolni indul.  


blog-pakkolj-kate-middleton-handbag

Most pedig következzen néhány a hercegné kedvenc táskái és tervezői közül!


Mulberry Darley táska


Vidám és elegáns egyszerre ez a piros és arany táska, mely a nálunk is divatos kígyóbőr mintázatot kapta. Valami különlegeset biztosan tud, mivel közel 600 Fontba kerül.  blog-pakkolj-mulberry-bagA krokodilbőr mintázatú női táskát Kate 2019-ben, egy jótékonysági pólómeccsen viselte Berkshire-ben. Amint kisfia mellett sétál, épp úgy fest, mint egy átlagos fiatal anyuka a parkban, aki előnyben részesíti a kezét szabadon hagyó, praktikus válltáskákat.
 

blog-pakkolj-mulberry-bag-royal-family


Alexander McQueen Wicca Mini Satchel


Kifejezetten vagány hatást kelt ezt a fekete női táska a hangsúlyos csattal és vastagabb vállpánttal. McQueen fekete borjúbőrből, levehető vállpánttal készítette a táskát. blog-pakkolj-alexander-mcqueen-handbag

Katalin bizonyára nagyon kedveli ezt a darabot, mivel fekete, fehér és szalma színben egyaránt megtalálható a gardróbjában, s mindegyiket más alkalommal viselte. Ha kedvet kaptál a fekete válltáskához, 1314 dollárért lehet a tiéd. 
 

blog-pakkolj-alexander-mcqueen-handbag-wimbledon 

Smythson Panama East West Zip Tote 

Még egy uralkodónak is szüksége lehet néhanapján egy nagyméretű fekete női táskára. Katalin egy visszafogott, mégis különleges fazonú Smythson darabot választott.  

blog-pakkolj-smythson-tote

A hercegné pakisztáni látogatásuk során hordta ezt a táskát, mely tökéletes és praktikus kiegészítője volt öltözékének. Aki látta, bizonyára azonnal beleszeretett a luxus kiegészítőbe, és sietett beszerezni a maga számára. Nincs is elérhető példány belőle.
 

blog-pakkolj-smythson-satchel-kate-middleton


Habár keveseknek adatik meg, hogy egy igazi herceg feleségeként induljanak vásárolni, azért ihletet meríthetünk Katalin öltözékeiből.
És persze az általa kedvelt táskatípusok közül is szemezgethetünk, ha éppen egy vadonatúj táskát szeretnénk beszerezni.


Képek és szöveg forrása: https://katemiddletonstyle.org/

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat