Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.000 Ft felett ingyen szállítás Packetával 10.000 Ft felett ingyen szállítás Packetával

Hátizsákok

Világos és virágos - Női táskák tavaszra a napsütés jegyében

Ha olyan táskát keresünk, mely minden évszakban és minden alkalomra jolly joker, általában egy fekete modellre esik a választásunk, hisz ezzel sosem foghatunk mellé. De ha beköszönt a tavasz és ragyog a nap, mégis a világos színek felé kezd húzni a szívünk. Ha te is így érzel, olvasd el cikkünket, melyben legszebb világos színű női táskáinkat mutatjuk be.

A legjobb városi hátizsákok lányoknak tavaszra

Nemcsak sportoláshoz jön jól egy divatos és menő hátizsák lányoknak, hétköznapra is szuper társuk. Mai cikkünkben bemutatunk néhány nagyszerű lányos hátizsákot, melyek között kisiskolások és kamaszok is találnak új kedvencet a tavaszi szezonra.

A legjobb mesehősös ovis táskák fiúknak

Nemcsak az iskolásoknak, az ovisoknak is szükségük van egy menő hátizsákra, amiben nap, mint nap magukkal vihetik a számukra legfontosabb holmikat. És mi más lehetne a legtökéletesebb erre, mint egy mesehősös ovis táska? Most megtudhatod, melyek az óvodás kisfiúk legnagyobb kedvencei, amelynek a te gyerkőcöd is biztosan örülni fog.

A legjobb hátizsákok ovis és iskolás lányoknak kedvenc szereplőikkel

A legtöbb kislány már ovis korában ellesi anyukájától az öltözködés minden csínját – bínját. Már ötévesen tökéletes szakértelemmel választják ki a megfelelő felsőrészt az aznapi szoknyájukhoz, és azt is megtanulják, hogy a mindennapokhoz nélkülözhetetlen egy szuper táska. Most számukra ajánlunk mesehősökkel díszített cuki ovis hátizsákokat.

Hamisítvány vagy eredeti? – Így ismerheted fel a valódi David Jones női táskákat

Tegye fel a kezét, aki nem a kedvezőbb árfekvésű termékeket keresi, ha ruhát, cipőt, parfümöt vagy épp táskát szeretne vásárolni. Még mielőtt lecsapnál egy alkalmi vételre – különösen, ha nem márkaboltban készülsz beruházni -, érdemes megbizonyosodnod arról, vajon az alacsonyabb ár a kitűnő minőségű, eredeti terméket takarja, vagy a kereskedő netán hamisított árut próbál eladni neked, gyanúsan alacsony áron. 

Ovis hátizsákok nem csak az oviba

Nemcsak az iskolásoknak, az ovisoknak is szükségük van egy kényelmes és praktikus hátizsákra, amelyben minden nap magukkal vihetik kedvenc macijukat, játékukat. Ám egy ovis hátizsákot nemcsak az oviban lehet használni. Lássuk, miért jó ötlet egy ovis hátizsák beszerzése! 

 

Szupersztárok a hátunkon – Mesefigurás hátizsákok gyerekeknek

A hátizsák az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb kiegészítő, melyet gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen hordanak. Hát még akkor, ha arról a bizonyos hátizsákról a világ legnagyobb sztárjai mosolyognak ránk!

Tudod, hogyan segíti egy hátizsák immunrendszered erősítését?

Talán soha nem volt még olyan aktuális téma az immunrendszer erősítése, mint most, a koronavírus - járvány idején. Hogyan vértezzük fel szervezetünket az őszi-téli időszakban felbukkanó vírusok, betegségek ellen? S hogyan segíthet ebben egy hátizsák? Most eláruljuk!