A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

Hamisítvány vagy eredeti? – Így ismerheted fel a valódi David Jones női táskákat

2020. 12. 07. 15:42:41 Pakkolj.hu
Hamisítvány vagy eredeti? – Így ismerheted fel a valódi David Jones női táskákat

Tegye fel a kezét, aki nem a kedvezőbb árfekvésű termékeket keresi, ha ruhát, cipőt, parfümöt vagy épp táskát szeretne vásárolni. Még mielőtt lecsapnál egy alkalmi vételre – különösen, ha nem márkaboltban készülsz beruházni -, érdemes megbizonyosodnod arról, vajon az alacsonyabb ár a kitűnő minőségű, eredeti terméket takarja, vagy a kereskedő netán hamisított árut próbál eladni neked, gyanúsan alacsony áron. 

Most egy remek videó segítségével bemutatjuk, hogyan döntheted el, eredeti vagy másolat portékát látsz-e magad előtt a rendkívül népszerű David Jones női táskák kollekciójából. Érdemes megnézned, hogy biztos lehess benne, valóban márkás holmit találtál.


A videó feliratozása angol nyelvű, lényege a következő:

- A hamisított David Jones táskák zippzárja és anyaga gyengébb minőségű, a belső bélés sokszor nem azonos szövetből készült. A zippzárhúzón látható márkajelzés betűtípusa eltér az eredetitől, és nem áll mellette a ® (R - Registered Trade Mark, azaz bejegyzett védjegy) jelzés. Kezelési útmutató nincsen vagy rövid.


- Az eredeti David Jones női táskák márkajelzését viszont sokszor varrás nélkül dolgozzák az anyagba. Zippzárjuk és a táska anyaga egyaránt kiváló minőségű. A belső bélés szintén igényes szövetből készült, melyet diszkrét márkajelzés díszít. A zippzárhúzón a hivatalos logo mellett megtalálható a bejegyzett védjegy jelölése. A bevarrt útmutatón több nyelven olvashatóak a táska kezelésére vonatkozó tanácsok.


És akkor következzék a videó!

Voice of People TodayForrás: Youtube /


Ezek után bizonyára kíváncsi vagy rá, mit is látnál, ha alaposan megvizsgálnád a kínálatunkban szereplő David Jones táskákat. Nem árulunk zsákbamacskát, ezért kedvenc párducmintás barna női hátizsákunkat megragadva lefotóztunk minden árulkodó részletet. A fényképek nem profi minőségűek, mi készítettük őket egyetlen okostelefonnal, ám reméljük, éppen ez győz meg arról, hogy a valóságot látod. 

 

1. Zippzár

Amint látod, a zippzárhúzón megtalálható a bejegyzett védjegy megjelölése, a zippzár maga pedig nagyszerű minőségű, strapabíró.
 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu


2. Belső bélés

A nálunk kapható párducmintás David Jones táska bélése igényes, elegáns anyagból készült. A plusz zsebet a bélésbe ágyazva alakították ki. 

 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu

 

3. Kezelési útmutató és márkajelzés

A hátizsák kezelési útmutatója a táska belsejébe varrva megtalálható, részletes információkkal, többek között a gyártó ország megjelölésével. A nyomott mintás bélésen jól olvasható a diszkrét márkanév. 
 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu

 

Ha olyan női táskát keresel, amely divatos, különleges és rendeltetésszerű használat mellett több szezont is kibírhat, válaszd a francia tervezésű, eredeti David Jones táskákat, hátizsákokat webáruházunk kínálatából!

Tartalomhoz tartozó címkék: David Jones Divat