Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.000 Ft felett ingyen szállítás Packetával és FOXPOSTTAL 10.000 Ft felett ingyen szállítás Packetával és FOXPOSTTAL
Céges számlát kiállítunk 2022. szeptember 1. után is!

Hamisítvány vagy eredeti? – Így ismerheted fel a valódi David Jones női táskákat

Pakkolj.hu
2020. 12. 07. 15:42:41
Hamisítvány vagy eredeti? – Így ismerheted fel a valódi David Jones női táskákat

Tegye fel a kezét, aki nem a kedvezőbb árfekvésű termékeket keresi, ha ruhát, cipőt, parfümöt vagy épp táskát szeretne vásárolni. Még mielőtt lecsapnál egy alkalmi vételre – különösen, ha nem márkaboltban készülsz beruházni -, érdemes megbizonyosodnod arról, vajon az alacsonyabb ár a kitűnő minőségű, eredeti terméket takarja, vagy a kereskedő netán hamisított árut próbál eladni neked, gyanúsan alacsony áron. 

Most egy remek videó segítségével bemutatjuk, hogyan döntheted el, eredeti vagy másolat portékát látsz-e magad előtt a rendkívül népszerű David Jones női táskák kollekciójából. Érdemes megnézned, hogy biztos lehess benne, valóban márkás holmit találtál.

A videó feliratozása angol nyelvű, lényege a következő:

- A hamisított David Jones táskák zippzárja és anyaga gyengébb minőségű, a belső bélés sokszor nem azonos szövetből készült. A zippzárhúzón látható márkajelzés betűtípusa eltér az eredetitől, és nem áll mellette a ® (R - Registered Trade Mark, azaz bejegyzett védjegy) jelzés. Kezelési útmutató nincsen vagy rövid.

- Az eredeti David Jones női táskák márkajelzését viszont sokszor varrás nélkül dolgozzák az anyagba. Zippzárjuk és a táska anyaga egyaránt kiváló minőségű. A belső bélés szintén igényes szövetből készült, melyet diszkrét márkajelzés díszít. A zippzárhúzón a hivatalos logo mellett megtalálható a bejegyzett védjegy jelölése. A bevarrt útmutatón több nyelven olvashatóak a táska kezelésére vonatkozó tanácsok.

És akkor következzék a videó!

Voice of People TodayForrás: Youtube /

Ezek után bizonyára kíváncsi vagy rá, mit is látnál, ha alaposan megvizsgálnád a kínálatunkban szereplő David Jones táskákat. Nem árulunk zsákbamacskát, ezért kedvenc párducmintás barna női hátizsákunkat megragadva lefotóztunk minden árulkodó részletet. A fényképek nem profi minőségűek, mi készítettük őket egyetlen okostelefonnal, ám reméljük, éppen ez győz meg arról, hogy a valóságot látod. 
 

1. Zippzár

Amint látod, a zippzárhúzón megtalálható a bejegyzett védjegy megjelölése, a zippzár maga pedig nagyszerű minőségű, strapabíró.
 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu


2. Belső bélés

A nálunk kapható párducmintás David Jones táska bélése igényes, elegáns anyagból készült. A plusz zsebet a bélésbe ágyazva alakították ki. 

 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu

 

3. Kezelési útmutató és márkajelzés

A hátizsák kezelési útmutatója a táska belsejébe varrva megtalálható, részletes információkkal, többek között a gyártó ország megjelölésével. A nyomott mintás bélésen jól olvasható a diszkrét márkanév. 
 

david-jones-barna-hátizsák-leopárd-mintával-pakkolj-hu

 

Ha olyan női táskát keresel, amely divatos, különleges és rendeltetésszerű használat mellett több szezont is kibírhat, válaszd a francia tervezésű, eredeti David Jones táskákat, hátizsákokat webáruházunk kínálatából!