A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

Bemutatjuk a Max & Enjoy Paris női táskákat

2021. 02. 18. 15:27:57
Bemutatjuk a Max & Enjoy Paris női táskákat

Létezik egy francia női táska márka, amely kis hazánkban még nem annyira ismert: ez a Max & Enjoy Paris. Mottójuk: "Az elegáns nőért, aki csak a legújabb trendeket viseli." Most bemutatjuk nektek ezt a márkát, melynek termékei tavaszi kínálatunkban kiemelt helyet kaptak.

Amikor tavaszi árubeszerző körutunk során rábukkantunk kollekciójukra, azonnal tudtuk:


1. Nekünk ez kell.
2. Azért kell, mert nemcsak különleges, de nagyon praktikus is minden táskájuk.
3. És mert annyira NŐIESEK.


Talán már tudjátok, mániákusan igyekszünk kerülni a tizenkettő-egy-tucat típusú darabokat, melyek ugyan minden üzletben elérhetőek, de sosem adják azt a „hűha – érzést”. Nincs bennük semmi egyedi, ami kiemelné őket a tömegből. Ezeket az ember akkor veszi meg – én legalábbis mindig így voltam ezzel -, ha már leszakadt róla az előző, de nincs ideje keresgélni a Nagy Őt, azonnal szüksége van egy új darabra.
 

Pedig női táskát is akkor jó venni, ha az szerelem első látásra. Ha ránézel és megszólít: szia, szépségem, te is tudod, hogy pont engem kerestél. Nincs min gondolkoznod, vigyél is haza, járjunk együtt boldogságban. Na, én pont így szeretek vásárolni, bár kissé faramuci a példa teszem azt, a hőálló üvegkannás turmixgépünk esetében. Sajnos elég nehéz eset vagyok, mert nem jó ám akármi, az ízléses, de különlegesebb dolgokat szeretem.

És mert így vagyok bekötve, az árubeszerzés során kicsit magamnak is vásárolok. Olyan darabokat válogatok, melyeket én is szívesen hordanék, és ez tökéletesen igaz a Max & Enjoy Paris női táskáira.


Max & Enjoy Paris női kézitáskák


A női kézitáska az egyik legnagyobb találmány a történelemben, a Max & Enjoy Paris kínálatában sokféle furfangos változata létezik. Az első pillantásra hagyományosnak tűnő darabok valójában 2 in 1 modellek, mivel hosszú vállpántjuk segítségével átvetős táskaként – más néven crossbody-ként – is kényelmesen hordhatóak.
 

Max & Enjoy 2 in 1 női kézitáska okkersárga

Azért is imádjuk őket, mert bár nem tűnnek túl nagynak, a legtöbbjüket kivehető belső rekesszel készítik, így egyetlen mozdulattal még több helyet varázsolhatsz a táska belsejében, ha épp arra van szükséged. Épp, mint Mary Poppins. 

Ha belegondolsz, tulajdonképpen máris 3 táskád van: egy hagyományosan hordható kézitáska, egy átvetős crossbody és egy kivehető béléses darab. 

A színválasztással sem lehet probléma. Illetve dehogynem. Mert azzal a céllal jöttél, hogy beszerzel egy feketét. Oké, meg is van, de ott néz rád ugyanez karamellszínben is, és jaj, de szép! Arról nem is beszélve, hogy az idei év slágerszínei, a sárga és a szürke is jelen vannak a kollekcióban. Na, ilyenkor mit teszel?
 

Max & Enjoy 2 in 1 női kézitáska fekete


Max & Enjoy Paris shopper táskák

Az a bizonyos nagy pakolós női táska, amely nem hiányozhat egyetlen gardróbból sem. Mindennapos használatra tökéletes, főleg, ha te is mozgékony fajta vagy, aki egy körrel elintéz több bevásárlást, és még a gyerekek holmiját is cipeli. 

Ha épp shopper táskát keresel, a Max & Enjoy Paris kollekciójában érdemes körülnézned. Amellett, hogy táskáikban tényleg rengeteg a hely – hogy a számtalan valódi rekeszről és zsebről ne is beszéljünk -, mégsem ormótlan zsákok, megjelenhetsz velük még az irodában is.
 

Max & Enjoy női shopper táska szürke-fehér


Reméljük, sikerült felcsigáznunk a kíváncsiságod és már futsz is megnézni a Max & Enjoy táskáit. Biztos lehetsz benne, hogy bármelyiket is választod, sokféleképpen használható, divatos társad lesz. 

A legjobb barátnőd is épp ilyen táskát szeretne? Akkor oszd meg vele ezt a cikket, hogy ő is tudja, hol érdemes keresgélnie!  

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat