A személyre szabott élményért kérjük, engedélyezd sütijeink használatát!
hu

A PAKKOLJ.HU WEBÁRUHÁZ HŰSÉGKLUBJÁNAK SZABÁLYZATA


Bevezető

I. A speciális, kedvezményekre jogosító törzsvásárlói programot (Pakkolj Hűségklub) az Artistech Bt. társaság szervezi és kezeli, cégjegyzék szám: 01-06-764278, székhelye: 1126 Budapest, Böszörményi út 5/a 3/1. (a továbbiakban Artistech Bt.)

II. A Hűségklub rendszer azoknak a résztvevőknek szól, akik a Pakkolj.hu webáruházban regisztráltak, majd ezt követően vásároltak.

III. A Hűségklub célja, hogy a programban részt vevő vásárlók számára vásárlásaikért kedvezményeket, egyedi ajánlatokat nyújtson a jelen dokumentumban meghatározottak szerint.  

 

A Pakkolj Hűségklub felhasználási, működési feltételei

 

1 „Törzsvásárlói hűségpont” – a Pakkolj Hűséglub program résztvevője által elköltött összeg után járó pontértéket jelenti.

2 „Törzsvásárlói rendszer tagja” – a Pakkolj Hűségklub regisztrált ügyfele, aki a meghatározott feltételekkel összhangban hozzájárult a Törzsvásárlói rendszerben történő regisztrációjához.
 

3. A Pakkolj Hűségklub rendszer

3.1 A Hűségklub program keretében a törzsvásárlói rendszer résztvevője hűségpontokat gyűjt vásárlásaival a Pakkolj.hu webáruházban.

3.2 Az összegyűjtött törzsvásárlói hűségpontokért cserében résztvevő árkedvezményben részesülhet az itt meghatározott szabályok szerint.

3.3 Sem a Hűségklub program kedvezményei, sem az összegyűjtött törzsvásárlói hűségpontok nem ruházhatók át vagy adhatók el a törzsvásárlói rendszer másik résztvevőjének.

3.4 Az összegyűjtött törzsvásárlói pontok nem válthatók készpénzre.

3.5. A program résztvevőjének lehetősége van Kívánságlistára tenni kiválasztott termékeket.


4. Részvétel a Pakkolj Hűségklub rendszerben

4.1 A hűségklub rendszer résztvevőjévé válhat minden nagykorú személy, aki regisztrál a pakkolj.hu webáruházban, és a regisztráció során megadja nevét és érvényes email címét.

4.2 A hűségklubban való részvétel személyes és nem ruházható át.

4.3 A kitöltött adatoknak teljesnek és valósnak kell lenniük. A megadott adatok helyességéért az igénylő felel. A sikeres regisztrációról a résztvevő e-mailben automatikus értesítést kap.

4.4 A Törzsvásárlói rendszer résztvevőjének érdeke, hogy a személyes adataiban bekövetkezett változásokról (e-mai cím változása, vezetéknév változása stb.) mindig időben tájékoztassa a Pakkolj.hu webáruházat. Ezt a webshop@pakkolj.hu címre küldött elektronikus levélben teheti meg.

 


5. A törzsvásárlói hűségpontok gyűjtése

5.1 Az Artistech Bt. társaság vállalja, hogy a törzsvásárlói rendszer résztvevője hűségpontokat, egyedi ajánlatokat kap.

5.2 A törzsvásárlói program résztvevőjét minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpont illeti meg, nemcsak teljes árú, de akciós termék vásárlása esetén is.

5.3 Az Artistech Bt. társaság fenntartja a pontkiosztási rendszer megváltoztatásának jogát.

5.4 A Pakkolj.hu webáruházban történt vásárlást követően a hűségpontok automatikusan jóváíródnak, miután a program résztvevője a megrendelt csomagot kifizette és átvette.  

5.5 A jóváírt pontok a következő vásárlás során használhatók fel részben vagy egészben, amennyiben résztvevő a vásárlás során a vásárlói fiókjába bejelentkezik.

5.6 Hűségpontok beváltására és megszerzésére csak akkor van lehetőség, ha a hűségklub résztvevője a vásárlási folyamat során bejelentkezik vásárlói fiókjába. Ha bejelentkezés nélkül vásárol, akkor nem íródnak jóvá újabb pontok, illetve nem válthatja be az addig gyűjtött pontjait. 

 

6. A törzsvásárlói pontok beváltása

6.1 Minden megszerzett 1 hűségpont 1 Ft-ot ér beváltáskor.

6.2. Az összegyűjtött hűségpontok nem válthatók készpénzre vagy nem ruházhatók át másra.

6.3 Az összegyűjtött hűségpontokat nem kötelező teljes egészében beváltani a következő vásárláskor. Résztvevő maga dönthet arról, hány pontot kíván felhasználni adott vásárlása alkalmával.

6.4 Ha a termék ára magasabb, mint a beváltani kívánt hűségpontok forintban kifejezett értéke,
a résztvevő kifizeti a kedvezmény és a kiválasztott termék ára közötti különbséget.

6.5 Ha a kiválasztott termék ára alacsonyabb, mint a beváltani kívánt hűségpontok forintban kifejezett értéke, a különbözet nem kerül kifizetésre a résztvevő részére.  

6.6 Az összegyűjtött hűségpontok a regisztráció dátumától számított 365 napig érvényesek és használhatóak fel.

 

7. A törzsvásárlói rendszer megszüntetése vagy felfüggesztése

7.1 Az Artistech Bt. társaság fenntartja a jogot, hogy a Hűségklub rendszert bármikor megszüntesse vagy felfüggessze.

7.2 A Törzsvásárlói rendszer megszűnése vagy felfüggesztése esetén az Artistech Bt. társaság 30 nappal korábban tájékoztatja erről a törzsvásárlói rendszer résztvevőit a regisztrációkor megadott e-mail címükön, illetve a pakkolj.hu oldalon.

7.3 A Törzsvásárlói rendszer megszűnése vagy felfüggesztése esetén a Törzsvásárlói rendszer résztvevője az eddig összegyűjtött pontokat még beválthatja a megszűnés vagy felfüggesztés dátuma előtt 30 napig.

7.4 Ha a 30 nap időtartam alatt a résztvevő nem használja fel összegyűjtött pontjait, akkor azok a program megszűnésének vagy felfüggesztésének pillanatában elvesznek.

7.5 Az elveszett pontok forintban kifejezett értéke nem kerül megtérítésre résztvevő számára. 

 

8. Személyes adatok védelme

8.1 A Törzsvásárlói rendszer résztvevője a regisztrációval elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatot: https://pakkolj.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-44

8.2 A megadott adatokat az Artistech Bt. kezeli a fent hivatkozott Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott feltételeknek megfelelően. 

 

Budapest, 2023. március 20.