A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

A legjobb mesehősös ovis táskák fiúknak

2021. 04. 08. 09:21:17
A legjobb mesehősös ovis táskák fiúknak

Nemcsak az iskolásoknak, az ovisoknak is szükségük van egy menő hátizsákra, amiben nap, mint nap magukkal vihetik a számukra legfontosabb holmikat. És mi más lehetne a legtökéletesebb erre, mint egy mesehősös ovis táska? Most megtudhatod, melyek az óvodás kisfiúk legnagyobb kedvencei, amelynek a te gyerkőcöd is biztosan örülni fog.

Mancs őrjárat ovis táska, a legnépszerűbb 

Valószínűleg nincs olyan szülő, aki ne ismerné a Mancs őrjáratot. A Kaland - öbölben játszódó, hihetetlenül népszerű rajzfilm sorozat hős kutyusai mindig készen állnak, hogy a bajbajutottak segítségére siessenek. Marshall, Skye, Chase és a többiek mindig izgalmas kalandokba keverednek, melyekből persze győztesen kerülnek ki.

Az óvodás kisfiúk körében évek óta első számú kedvencek a Mancs őrjáratos ovis hátizsákok, hisz így legkedvesebb meseszereplőik velük lehetnek mindennap. Különleges modell ezek között a 3D ovis hátizsák, melynek síkjából kiemelkednek a kutyusok képei. 

 

LEGO Batman ovis táska

Batman nemcsak a nagyobbak egyik kedvenc hőse - a LEGO jóvoltából a bűnüldöző Denevérember már az ovisokhoz is közel került. Nagy szerepe volt ebben a LEGO Batman - The Movie című animációs filmnek is. Ha kisfiad is a történet elkötelezett rajongója, akkor számára a legjobb ajándék ez a LEGO Batman ovis hátizsák, melyben magával viheti a legóból megépített szuper járgányt, a Batmobilt is.

  
 

Harry Potter ovis hátizsák

Ha megkérdezed bármelyik kisfiút, kicsoda Harry Potter, a válasz gondolkodás nélkül érkezik: az a varázslógyerek, akinek villám alakú sebhely van a homlokán. Mert túlélte a gonosz Voldemort támadását, és még a varázslók sportjában, a kviddicsben is jeleskedik. Ezen a kisfiúknak való ovis hátizsákon egy nagyon kedves Harry Potter figura mosolyog a gyerekekre, amint épp seprűjén száguld az aranycikesz után. A táska különlegessége a 3D kialakítás, melynek köszönhetően Harry figurája kiemelkedik a táska síkjából. 

 

Ne gondold, hogy a mesehősök sora itt véget ér! Még több mesehősös gyerektáskát találsz kínálatunkban, csak kattints ERRE a linkre!

Ha barátaid is épp ovis hátizsákot keresnek fiúknak, oszd meg velük ezt a cikket!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fiúknak