A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu

A legjobb hátizsákok ovis és iskolás lányoknak kedvenc szereplőikkel

2021. 03. 26. 10:19:34
A legjobb hátizsákok ovis és iskolás lányoknak kedvenc szereplőikkel

A legtöbb kislány már ovis korában ellesi anyukájától az öltözködés minden csínját – bínját. Már ötévesen tökéletes szakértelemmel választják ki a megfelelő felsőrészt az aznapi szoknyájukhoz, és azt is megtanulják, hogy a mindennapokhoz nélkülözhetetlen egy szuper táska. Most számukra ajánlunk mesehősökkel díszített cuki ovis hátizsákokat.

Jégvarázsos ovis táskák

Gondoltad volna, hogy a Disney Jégvarázsa már 8 éves? Pedig így van; Anna és Elsa varázslatain és dalain már felnőtt egy csapat ovis kislány, s ha hercegnők népszerűsége töretlen. Nem csoda, hogy kis rajongóik szeretik a „jégvarázsos” holmikat, legyen az ruha, hajgumi, cipő – vagy éppen egy hátizsák. Ha a te kislányod is Elsa és Anna bűvöletében él, nem foghatsz mellé, ha megleped őt egy Jégvarázs ovis hátizsákkal.


Ha valami nagyon különlegeset keresel, ne hagyd ki a cserélhető előlappal rendelkező Jégvarázs ovis táskát. Ezt a hátizsákot kétféle kép is díszíti, melyek között gyerkőcöd egyetlen mozdulattal, mintha egy könyvben lapozna, váltani tud, ahogy éppen kedve tartja.

 

L.O.L. Surprise táskák

Bár nem mesehősök, a L.O.L. Surprise divatbabák mégis kiemelt helyen szerepelnek a mai ovis és iskolás kislányok kedvenc játékai, karakterei között. A kicsomagolható játékbabák arról híresek, hogy számtalan ruhával, kiegészítővel és frizurával lepik meg az őket kicsomagoló gazdáikat. Nem csoda hát, hogy ovis táskákra és lányos hátizsákokra is átköltöztek, hogy a L.O.L – rajongó kislányok mindennap magukkal vihessék őket.
 

Ismerd meg a cuki L.O.L. Surprise Unikornis ovis hátizsákot, melynek mókás szarvacskája is van, amellett, hogy kényelmes viselet. Ha iskolás lánykád van, számára ajánljuk a L.O.L. Surprise nagylányos hátizsákot, melybe akár edzéscuccot is bepakolhat.

 

My Little Pony gyerektáska

Ha már a kislányok kedvenc mesehőseit soroljuk, nem maradhatnak ki a My Little Pony szereplői sem. Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash, Twilight Sparkle vagy Celestia hercegnő igazi egyéniségek, minden gyerkőcnek van köztük kedvence. Hogy a te kislányod mindegyiküket válogatás nélkül imádja? Akkor meg is van számára a tökéletes táska: a My Little Pony ovis hátizsákon nem kevesebb, mint hat pónilány nevet rád.

 

Ha megtaláltad azt a gyerektáskát, mely a legnagyobb örömet szerezné a te kislányodnak is, akkor ne habozz, rendeld meg máris!

 

Barátnőd is épp ovis táskát keres kislányának? Ha igen, oszd meg vele ezt az ajánlót!

Tartalomhoz tartozó címkék: Divat Lányoknak