Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében..
hu

A Packeta belföldi átvevőpontok használata

1. Megrendelésed során a Kosár oldalon, a választható Szállítási módok közül jelöld ki a személyes átvétel lehetőségét Magyarország bármelyik Packeta (korábban Csomagküldő.hu) átvevőpontján. 


2. Ezután kérjük, engedélyezd a rendszer számára a hozzáférést helyadataidhoz, mivel csak így tudod kiválasztani térképes keresőből a számodra legmegfelelőbb átvevőpontot.


3. Webáruházunk rendszere ezután összesíti megrendelésedet, melyben látni fogod a Packeta használatának díját is. 


4. Felhívjuk figyelmed, hogy a Packeta átvevőpontjain csak készpénzzel tudod kifizetni az utánvét összegét, kérjük, ennek megfelelően készülj az átvételre.


5. Miután leadtad megrendelésed a Pakkolj.hu webáruházban, a Packeta emailben értesít, hogy jelezni fogják, amint küldeményed átvehető lesz.


6. Ebben a levélben kapsz majd egy kódot is, melynek használatával nyomon követheted a csomagod helyzetét az emailben található linken keresztül.


7. Miután megérkezett a csomagod, a Packeta emailben és SMS-ben értesít arról, hogy a küldeményed átvehető az általad kiválasztott átvevőponton az átvevőhely saját nyitvatartási idejében. Kérjük, hamarabb ne látogass el hozzájuk, mivel csomagod még nem lesz ott.


8. A küldeményt az értesítés megérkezésétől számított 7 naptári napon belül tudod átvenni, illetve egyedileg meghatározott időszakokban 5 napig. 


9. Küldeményed átvételéhez mindössze személyi igazolványodra és a rendszer által küldött egyedi kódra lesz szükséged. Az átvételt aláírásoddal kell igazolnod.


10. Ha épp nem érsz rá elmenni csomagodért, meghatalmazással más is átveheti azt az egyedi kód megadásával és személyi igazolványa bemutatásával. Szükséges közölnie azt is, milyen kapcsolatban áll veled (házastárs, testvér, szülő stb.). 


11. Kérjük, mielőtt átvennéd a csomagot, mindig győződj meg arról, hogy a doboz sértetlen, s ha sérülést tapasztalsz, azonnal és ott helyben jelezd az átvevőhely munkatársának. 


12. Ha a csomag sértetlen és az utánvét összege megfizetésre került, nincs más hátra, mint hogy hazavidd legújabb szerzeményed és használd egészséggel!


13. Természetesen lehetőséged van visszaküldeni a terméket, ha valamilyen okból mégsem kéred – erről bővebben a Pakkolj.hu webáruház Általános Felhasználási Feltételei rendelkeznek, melyeket kérjük, olvass el figyelmesen.


14. Ha így döntöttél, kérjük, jelezd felénk a webshop@pakkolj.hu email címen, mivel a visszaküldéshez kapnod kell tőlünk egy ID kódot, ezt rá kell írnod a visszaküldeni kívánt csomagra és megadni az átvételi pont munkatársának. A terméket kérjük, gondosan csomagold be, hogy ne érje sérülés a visszaút során.


Bízunk benne, hogy a Packeta szolgáltatásával és rendkívül kedvező árával Te is elégedett leszel!


Ha bármi kérdésed vagy problémád merülne fel a rendszer használatával, keress minket a webshop@pakkolj.hu címen vagy a 06307439054-es telefonszámon munkanapokon 09.00 – 17.00 óra között.


Köszönjük figyelmed!


Frissítve: Budapest, 2021. augusztus 12.